Inspiratiedag – Verhalen in beweging

Mensen vertellen elkaar van oudsher verhalen. Vaak kunnen we ons eigen levensverhaal spiegelen aan de grote verhalen, zoals sprookjes, mythen en Bijbelse verhalen. Tijdens de inspiratiedag Verhalen in beweging vindt die spiegeling op een unieke manier plaats. We gaan namelijk d.m.v. bibliodrama een Bijbelverhaal spelen. Stap zelf via een rol een bijbelverhaal binnen en ervaar wat er dan gebeurt.

Spelenderwijs ontdek je hoe je eigen levensverhaal en het gespeelde verhaal elkaar raken. In ontmoeting met elkaar verken je wat dit met je doet, wat raakt en tegenstaat. Zo ontdek je nieuwe betekenissen in het verhaal en verrijk je jouw levensverhaal met nieuwe perspectieven.
Ervaring of Bijbelkennis is niet nodig, iedereen kan meedoen!Heb je zin om dit eens te ervaren? Doe mee met de inspiratiedag bibliodrama!

Opgeven voor 1 mei. Na aanmelding volgt er een mail met nadere informatie en het bankrekeningnummer waarop het bedrag mag worden overgemaakt. De aanmelding is definitief als de betaling is ontvangen.
Opgeven bij Gera van der Linden: info@lichtopjeweg.nl

Voor meer informatie: www.lichtopjeweg.nl