Docenten

Ons belangrijkste doel is nieuwe begeleiders op te leiden, zodat de opgebouwde ervaring, kennis en kunde van bibliodrama wordt overgedragen aan nieuwe generaties. Deelnemers leren hun levensverhaal en schriftverhaal op een creatieve en existentiële wijze met elkaar te verbinden.

Andries Govaart

Andries Govaart heeft zijn eigen bureau ‘Anderszins’, tekst en toerusting voor liturgie, bezinning en begeleiding. Hij publiceert gebeden, overwegingen, liturgieën en liederen, onlangs in het Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk. Speelt toneel, is opgeleid als Bibliodramabegeleider en is steeds opnieuw bezig bijbelverhalen en levensverhalen op creatieve wijze op elkaar te betrekken.

www.anderszins.eu

Cocky Fortuin – van der Spek

Cocky Fortuin-van der Spek is docent bibliodrama en verhalen vertellen bij Stichting de 7evende Hemel. Daarnaast begeleidt zij als adviseur en trainer scholen bij ontwikkeling van identiteit en visie.

www.7evendehemel.nl
www.spiritinschool.nl

Bas van der Berg

Dr. Bas van den Berg is muzisch theoloog en pedagoog. Hij is docent en trainer ‘spel, bibliodrama en verhalen vertellen‘ bij Stichting de 7evende hemel.

www.7evendehemel.nl

Clara Angenent

Clara Angenent is trainer en docente bibliodrama. Ze is theologe en een geestelijk verzorger die werkt vanuit contextueel perspectief. Vanuit deze achtergrond begeleidde ze jarenlang patiënten en hun naasten in het ziekenhuis waar ze werkzaam was, begeleidde daar moreel beraad voor artsen en verpleging en ging voor in vieringen en meditatie.

Startdatum nieuwe opleiding Begeleiding Bibliodrama - oktober 2020

Krijg je door verhalen van anderen of door informatie van deze website zin om de opleiding te volgen? In oktober 2020 start de volgende cursus, mocht je daarvoor belangstelling hebben, stuur dan een bericht naar info@centrumvoorbibliodrama.nl

Data: 2020: 9 en 10 oktober, 27 en 28 november | 2021: 5 en 6 februari, 26 en 27 maart, 28 en 29 mei, 1 en 2 oktober, 10 december | 2022: 4 februari en 22 april

Opleiding volgen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden. Neem contact op.

Gegevens

Coördinatie en informatie:
Marian van Giezen
info@centrumvoorbibliodrama.nl
06-18419992

Postadres:
Centrum voor Bibliodrama
Oude Arnhemseweg 315
3705 BG Zeist

Bankrekening:
NL85 TRIO 0197 9283 66